De 6 meest gemaakte fouten door fietsers die willen afvallen

Download gratis het e-boek met daarin:

  • Welke fouten er gemaakt worden tijdens het afvallen en fietsen
  • Waarom sommige diëten en methodes juist niet werken
  • Shortcuts die je niet dichter bij je doel brengen
  • Een extra bonustip 
  • Welke vervolgstappen je nu kunt nemen om wél je doelen te bereiken
50%
Download hier
 

Ontmoet jouw Meesterknecht

Tijdens mijn eigen zoektocht naar een fit lichaam en een gezond eetpatroon ben ik in een hoop onnodige valkuilen gevallen. Uiteindelijk heeft fietsen mij geholpen om mijn leefstijl aan te passen en mijn persoonlijke doelen te bereiken.


Met mijn persoonlijke ervaring en kennis op gebied van voeding, leefstijl en mindset wil ik jou aanleren hoe jij in kleine, haalbare stappen kunt zetten. Op deze manier wordt afvallen en gezond leven makkelijk gemaakt wordt er er blijvend resultaat is.

50%
Download gratis