Over Fitkoers

Jouw meesterknecht voor een gezonde leefstijl

Over Fitkoers

Jouw meesterknecht voor een gezonde leefstijl

Missie

Fitkoers is de meesterknecht in de koers naar een fit leven. Een meesterknecht is iemand die altijd voor je klaar staat, je uit de wind houdt en je helpt als je het zwaar hebt. Dit komt ook terug in de kernwaarden die bij Fitkoers centraal staan:

  • Helpen op momenten dat je er even door zit en een steuntje in de rug kunt gebruiken. Een helpende hand is er wanneer je het nodig hebt, op gebied van kennis, mentale ondersteuning of om onhandige fouten te voorkomen.
  • Vertrouwen in het proces maar ook in jezelf. Verandering kost tijd en doorzettingsvermogen. Door erin te vertrouwen dat het goed komt, komt het ook goed.
  • Plezier en genieten tijdens het fietsen, het ontdekken van nieuwe recepten en van het resultaat. Dit is belangrijk voor het kunnen volhouden van je nieuwe levensstijl.
  • Gezondheid is waar het allemaal om draait. Met een gezond lichaam en geest kan jij alles aan en staat niks je in de weg in de dingen die jij belangrijk vindt.
  • Autonomie in de keuzes en veranderingen. Het is jouw leven dus doe wat bij jou past en wat jij kan volhouden.
  • Ontwikkeling in jouw  kennis en vaardigheden als klant, de medewerkers en het bedrijf.

Achter Fitkoers

Ik ben Joke van der Ploeg, oprichter en eigenaar van Fitkoers. Mijn opleidingen en cursussen:

  • HBO Sport, gezondheid & management
  • Fitness A
  • Mountainbike trainer I 
  • Vakopleiding Gewichtsconsulent (mee bezig)

Je kunt mij blij maken met ongeveer alles wat met fietsen te maken heeft. Zelf ben ik vooral actief in het wielrennen, mountainbiken en strandracen.

Life is better on a bike! 

Met Fitkoers breng ik mijn liefde voor de wielersport en mijn passie voor een gezonde leefstijl samen. Mijn droom is om mede-fietsers gezonder, gelukkiger en met nóg meer plezier onze mooie sport te laten beleven. 

Diensten

Persoonlijke online begeleiding

Tijdens de persoonlijke begeleiding wordt er ingezoomd op jouw situatie en wordt er samen gewerkt aan de complete leefstijl.

Sportvoeding

Zonder de juiste brandstof kan je niet presteren en de verkeerde voeding gaat zelfs ten koste van prestaties en plezier.

Cycling Vitality voor bedrijven

goinGDutch Cycling Vitality helpt uw bedrijf graag bij het maken van een impact op de weg naar een vitale leefstijl. Het traject richt zich op de belangrijkste factoren voor een gezond en vitaal leven waarin de fiets centraal staat. Geen saai en theoretisch programma, maar ‘inspiratie door transpiratie’. Door middel van fietsclinics, inspirerende presentaties, persoonlijke leefstijlbegeleiding en een afsluitende vitaliteitsweek op de fiets in Frankrijk wordt gewerkt aan de vitaliteitsdoelen van de werknemers.